Garage Johan Oldenhage B.V.

Tarwestraat 9
2153 GE Nieuw Vennep
T: 0252 – 675041

Ma - Vr : 8:00 - 17:30

Wij staan 5 dagen per week voor u klaar en zaterdag op afspraak.

Vertrouwd_onderhoud_oranje

Garage Johan Oldenhage B.V. Nieuw-Vennep

Service & Onderhoud

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van de auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd.

Bij Garage Johan Oldenhage doen voeren wij met plezier en kunde al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan de auto moet worden gedaan. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en laten we je weten wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. En als de auto nog onder garantie is, houd je ook bij ons recht op die garantie omdat wij ons aan de richtlijnen van de fabrikant houden.

Natuurlijk beschikt Garage Johan Oldenhage over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan de auto moet gebeuren en kunnen wij storingen identificeren.

Scroll naar boven